Personal Training

Wat kan je verwachten? Een personal trainer zoekt samen met jou de grens op. Personal training is de meest effectieve manier om je doelstellingen te behalen. Wij leren je om op je tanden te bijten en door te zetten.

Als je altijd in je comfort zone (persoonlijke grens) blijft trainen zul je niet gauw je doel bereiken dan wanner je jouw persoonlijke grens opzoekt. Jouw comfort zone is datgene wat je eigenlijk al kan (bijvoorbeeld 10 sit-ups maken). Ga je trainen buiten je comfort zone, oftewel zoek je de grens op van wat je nog maar net kunt volhouden, dan zul je sneller resultaten boeken

Doordat het vaak onprettig aanvoelt om uit je eigen comfort zone te gaan zul je deze ook niet snel vrijwillig opzoeken. Denk bijvoorbeeld aan het geven van een presentatie of iemand confronteren met iet lastigs. Sabra’s Bootcamp zoekt samen met jou stap voor stap jouw persoonlijke grens op. Met een volledig op maat gemaakt pakket gaan we samen aan de slag met personal training, mental fitness én een voedingsadvies.

Bij Sabra’s Bootcamp kun je o.a. terecht voor het verliezen van gewicht (afvallen), het verbeteren van je gezondheid, je conditie, sterker worden, het krijgen van een strakker lichaam, het opbouwen van spiermassa én nog veel meer!