Alternatieve geneeswijze

Hijama en massage

Veel (top) sporters maken hier al gebruik van en nu ook beschikbaar bij Sabra’s Bootcamp! Wij bieden dit al een tijdje aan voor onze leden maar nu ook beschikbaar voor alle geinteresserden!

Bij deze wil ik mezelf voorstellen. Ik ben Naoual en ben nu al 5 jaar werkzaam als gecertificeerd hijama (wetcupping) therapeute. Ik verricht hijama voor vrouwen. Ik zal in het kort uitleggen waar hijama voor dient.

Hijama is een vorm van accupunctuur die gericht is op de beweging van energie, het bloed en de lichaamsvloeistoffen. Het verbeterd de voedsel- en zuurstofopname in de cellen.

Hijama stimuleert de bloeddoorstroming en stimuleert de afvoer van afvalstoffen. Hijama is een bekende therapie die dient als het verlagen van de spierspanning en pijn in het lichaam. De behandeling haalt niet alleen de toxines en de blokkades weg maar stimuleert ook de biochemische sensoren die ontstekingsremmende signalen sturen naar de spiercellen. Daarnaast stimuleert hijama de aanmaak van mitochondria (energiecentra van cellen) die een belangrijke rol spelen bij genezing. Hierdoor worden spieren sterker gemaakt en wordt het zelfhelend vermogen gestimuleerd. Daarnaast vermindert het ook de pijn en de stabiliteit en werking van gewrichten wordt verbeterd. Ook worden stijve, stramme spieren losser gemaakt.

Ben je benieuwd? Neem dan contact op of boek een massage om je helemaal te laten ontspannen!